INREDNINGs- eller dekorationshjälp? VÄLKOMMEN!


MISTYLE INTERIOR erbjuder tjänster som inredare och dekoratör i Västerås och Västmanland, samt närliggande områden. Övriga hjälper vi gärna digitalt på distans. Det kan vara inredning till både företag med sina kontor och arbetsplatser, samt privatpersoner med sina hem som MISTYLE INTERIOR hjälper. Vi erbjuder också dekorationshjälp till festen, kalaset eller eventet ni har. Butiker kan MISTYLE INTERIOR hjälpa med sin Visual Merchandising/Butikskommunikation*. Det finns bred kompetens i företaget och vi kan hjälpa till med det mesta inom inredning och dekoration. För mer information om företaget och varför ni ska välja oss, klicka här.

Hur går det till? Ofta börjar vår kontakt med en träff hemma hos er, på din arbetsplats eller i lokalen som ska dekoreras/ändras om. Där tittar vi hur det ser ut och vi undersöker vilket behov ni har, och vad era önskemål är. Därefter gör vi eventuell uppmätning och sätter sedan tillsammans med er upp en plan för arbetet. Detta första besök är gratis på upp till en timme och även tillkommande offert. Om tiden överskrids på plats på första besöksmötet och ni skulle välja att ha råd och tips direkt så utgår en timtaxa. Reseersättning tillkommer alltid för resor utanför Västerås. Vid lång distans kan vi ordna det med bilder och video över nätet. Frågor? Vi ser fram emot att höra från er. Mailamistyleinterior@gmail.com

FÄRGSÄTTNING

Pris från 600 kr per rum. Stora öppna rum över 20 kvadratmeter offereras, till exempel öppna kontorslandskap eller där det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i ett privat hem. 

MOODBOARD

Moodboard kostar från 1000 kr per rum. Där ingår färgsättning, och någon möbel, inredningsdetaljer och material i ett bildkollage för att sätta känslan. Det kan också finnas med en miljöbild.

INREDNINGS-/STYLINGKONSULTATION

Räcker det med att vi diskuterar dina behov och olika lösningar på det, eller att du får åtgärdspunkter skriftligt som du arbetar med själv? Här utgår timdebitering. För fysiska träffar tillkommer reseersättning. Bor du över en timmes resa från Västerås så sker mötet digitalt eller via videosamtal. 

INREDNINGSFÖRSLAG

Här ingår moodboard med färgsättning, produktbilder på allt vi kommit överens om ska adderas, inköpslista och möblerad planritning. Pris från 2500 kr per rum upp till 20 kvm stora. Större ytor offereras. Finns ingen tillgänglig eller korrekt planritning sedan innan så tillkommer kostnad för uppmätning och ritande av ny. 

3D-RITNINGAR

Här ritar vi upp ditt hem, arbetsplats, eventlokal eller butik i 3D programmet Sketchup. 
Detta kan offereras med fast pris eller ske med timdebitering.

PROJEKTLEDNING

MISTYLE INTERIOR har erfarenhet och utbildning i projektledning, så vi kan hålla koll på hela projektet med alla dess leverantörer och leveranser om ni önskar. Detta offereras. 

KALAS/FEST/EVENT

Vill du ha hjälp med att få en röd tråd, få det väldigt färgmatchat och genomtänkt, skapa ett starkt intryck, eller hjälp med att föra ut företagets budskap tydligt och estetiskt tilltalande kanske? MISTYLE INTERIOR fixar! Och med gratis behovsanalys. Resten offereras. 

SHOPPINGRUNDA

Har du kanske fått en moodboard och ska ge dig ut och handla, men tycker ändå att det är svårt, och står och velar där en massa i butiken? MISTYLE INTERIOR kan följa med och hjälpa till i Västerås och närliggande områden. Detta sker med timdebitering, och reseersättning utanför Västerås. OBS! inga tunga lyft ingår. 

BUTIKSKOMMUNIKATION/VISUAL MERCHANDISING I BUTIK * (EJ INREDNINGSBUTIK)

Jag har gått den längsta utbildningen på marknaden och arbetat med visuella uttryck i flertalet butiker. Jag kan hjälpa dig med både rådgivning, skisser på butiken och fysiskt arbete med förvandlingen av exponeringen av era produkter. (OBS! Inga renoveringsarbeten ingår här eller tyngre lyft, detta kan dock anordnas leverantörer för dessa tjänster om man har behov av det.)

*MISTYLE INTERIOR kan ej hjälpa inredningsbutiker för närvarande då ägaren själv arbetar deltid i en, och då blir det konkurrerande verksamhet.

STYLINGHJÄLP PÅ PLATS

Har du inte tid, viljan eller tycker att det är svårt att få till det? MISTYLE INTERIOR kan ge ENKLARE/LITEN stylinghjälp på plats. Med det menas att vi ej flyttar tunga möbler själva eller monterar något, utan att vi ställer ut och flyttar lätta inredningsdetaljer som korgar, kuddar, filtar, puffar, pallar, växter, vaser etc. Pratar vi om tyngre saker eller montering som ni vill ha hjälp med kan vi finnas på plats och dirigera vart saker ska placeras, men då behöver en montör eller flyttfirma anordnas, vilket vi kan hjälpa till med att få fram. 

OBS! Jag har inget möbellager för stylingar, men kan låna ut mindre saker, eller sköta inköp av saker som vi kommer överens om (mot förskottsbetalning)

INKÖP

Inköp kan ordnas i de flesta fall mot förskottsbetalning. De levereras då till den plats där de ska vara. 

Välkommen att höra av dig! 

mistyleinterior@gmail.com

using allyou.net