OM MISTYLE INTERIOR

MISTYLE INTERIOR vill ge tydliga och kommunikativa inrednings- och dekorationsförslag till privatpersoner och företag i Västerås, länet Västmanland samt närliggande orter. De längre bort hjälper vi gärna på distans digitalt. Vi vill hjälpa er att hitta ER stil. 

Varför anlita MISTYLE INTERIOR? Vi är välutbildade - i CV:t finns den längsta utbildningen som Butikskommunikatör/Visual Merchandiser (en längre dekoratörsutbildning), samt både en diplomutbildning inom inredning och nyligen tagen certifiering som Inredare och Homestylist. Vi har också erfarenhet att visa upp som ni kan se i portfolion genom att klicka här. Att anlita MISTYLE INTERIOR vill vi ska kännas tryggt, vara tydligt och kommunikativt, och finnas mycket att gå på. Om du också gillar det, är det oss du ska anlita. Vi är analytiska och noggranna med att det blir rätt estetiskt uttryckt från en rad parametrar som ska spegla er, och attrahera eller vara informativt för era eventuella kunder. Nyfiken på vilka tjänster vi kan erbjuda? Klicka här för tjänsteutbud och ungefärliga priser.

Jag, Mika som driver företaget har erfarenhet av att ha inrett ett kontor, samt projektlett den kontorsflytten som var åt ett företag med tillhörande renovering. Jag har också givit inredningsförslag till ett antal hem och provat på homestyling. Som examensarbete målade jag om och stylade ett butikscafé, Åsby Hem & Trädgård i Hallstahammar. Mitt hem har också fått vara med i ett inredningsreportage i Härliga Hem och polska Twoj Styl, samt lokaltidningen VLT, där också mitt jobb hos en inredningskund visats. Det mesta ser ni i portfolion.  Min längsta erfarenhet har jag fått av företag inom detaljhandeln i kategorin inredning och mode där jag började redan 2010. Starten var som praktiserande dekoratör på Hemtex. Mitt första ordentliga jobb i detaljhandeln fick jag sedan året efter; 2011 på K-RAUTAS inredningsavdelning. Där blev jag kallad dekoratören redan innan jag gick utbildning till det av min chef, och blev senare tapetansvarig. I många butiker har jag fått bidra visuellt, men även jobbat mycket med personlig försäljning. Jag har testat på roller som säljare, ställföreträdande samt säljledare, och Visual Merchandiser. 

Tack för ordet och hoppas att jag, MISTYLE INTERIOR har väckt intresse!

Mer information? Maila gärna: mistyleinterior@gmail.com


/Mika och MISTYLE INTERIOR

10:e oktober 2022

using allyou.net